Няколко съвета относно бизнес облеклото за дами

30.08.2019 15:52

Няколко съвета относно бизнес облеклото за дами

Има някои норми и правила, който е редно да се спазват при избора на ежедневно офис облекло или за важна делова среща. Масово разпространен е кежуал стайлингът на обличане, но все още в много офиси, администрации и институции има стриктни правила относно облеклото. Ще споделим с Вас няколко от най-важните принципи при избора на офис бизнес облекло за дамите, въпреки че е най-важно да се съобразите с изискванията на конкретното събитие или фирма.

 

  1. Носете само дрехи по мярка.

По-добре е да отделите време за избор на по-качествен костюм, който Ви е по мярка, отколкото да залагате на няколко по-нискокачествени и не по мярка.

 

  1. Цветове и материи.

Консервативните цветове и материи си остават стандарт в бизнес облеклото за дами. Тъмно синьо, черно, райе. Вечерните коктейлни рокли не могат да бъдат заместител на хубавият костюм.

 

  1. Избягвайте крайностите.

Идеята на бизнес облеклото не е да показвате личните си предпочитания, а да се придържате към етикета. Keep it simple.

 

  1. Костюм с панталон?

Панталоните са добре приети, за предпочитане такива с ръб. Дънките от деним не сa добър вариант. Костюми и панталони със съдържание на вълна, често са добър избор за всички сезони.

 

  1. Поли и рокли

Цветът и материята са важни, но дължината играе основна роля в добрия външен вид. Ако седейки на стол се вижда голяма част от бедрата Ви, дължината е прекалено къса. Ако полата има цепка, тя трябва да е малка, центрирана в задната част и не по-високо от задната част на коляното. Редно е да можете да ходите спокойно с пола, без това да създава дискомфорт, в противен случай е прекалено малка или къса.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог статии

Общи

Няколко съвета относно бизнес облеклото за дами

Няколко съвета относно бизнес облеклото за дами

Има някои норми и правила, който е редно да се спазват при избора на ежедневно офис облекло или за важна делова среща. Масово разпространен е кежуал стайли Има някои норми и правила, който е редно да се спазват при избора на ежедневно офис облекло или за важна делова среща. Масово разпространен е кежуал стайли 2019-08-30T15:52:45+03:00 Няколко съвета относно бизнес облеклото за дами

<p><span style="font-family: helvetica, arial, sans-serif;">И<span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif;">ма някои норми и правила, който е редно да се спазват при избора на ежедневно офис облекло или за важна делова среща. Масово разпространен е кежуал стайлингът на обличане, но все още в много офиси, администрации и институции има стриктни правила относно облеклото. Ще споделим с Вас няколко от най-важните принципи при избора на офис бизнес облекло за дамите, въпреки че е най-важно да се съобразите с изискванията на конкретното събитие или фирма.</span></span></p> <p>&nbsp;</p> <ol> <li><strong>Носете само дрехи по мярка.</strong></li> </ol> <p>По-добре е да отделите време за избор на по-качествен костюм, който Ви е по мярка, отколкото да залагате на няколко по-нискокачествени и не по мярка.</p> <p>&nbsp;</p> <ol start="2"> <li><strong>Цветове и материи.</strong></li> </ol> <p>Консервативните цветове и материи си остават стандарт в бизнес облеклото за дами. Тъмно синьо, черно, райе. Вечерните коктейлни рокли не могат да бъдат заместител на хубавият костюм.</p> <p>&nbsp;</p> <ol start="3"> <li><strong>Избягвайте крайностите.</strong></li> </ol> <p>Идеята на бизнес облеклото не е да показвате личните си предпочитания, а да се придържате към етикета. Keep it simple.</p> <p>&nbsp;</p> <ol start="4"> <li><strong>Костюм с панталон?</strong></li> </ol> <p>Панталоните са добре приети, за предпочитане такива с ръб. Дънките от деним не сa добър вариант. Костюми и панталони със съдържание на вълна, често са добър избор за всички сезони.</p> <p>&nbsp;</p> <ol start="5"> <li><strong>Поли и рокли</strong></li> </ol> <p>Цветът и материята са важни, но дължината играе основна роля в добрия външен вид. Ако седейки на стол се вижда голяма част от бедрата Ви, дължината е прекалено къса. Ако полата има цепка, тя трябва да е малка, центрирана в задната част и не по-високо от задната част на коляното. Редно е да можете да ходите спокойно с пола, без това да създава дискомфорт, в противен случай е прекалено малка или къса.</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки