Често Задавани Въпроси

 • Еднакви ли са цените в онлайн магазина и във физическите магазини?

  Не, не е задължително цените да са едни и същи онлайн и във физическите ни обекти.

 • Мога ли да направя поръчка без регистрация?

  Можете да пазарувате и като ГОСТ, но в този случай няма да можете да проследите направените поръчки в личния си профил. Тези функционалности ще можете да използвате само ако сте създали личен профил чрез регистрация.

 • Каква е цената на куриерската услуга?

  При поръчка на стойност над 100 лева, доставката е за сметка на Andrews Ladies (НЕ ВАЖИ ПРИ ДОПЪЛНИТЕЛНО НАМАЛЕНИЕ ОТ -20%, -30%, 40% и др.). Цената на куриерската услуга зависи от артикула и мястото за доставка. ALETA PARIZI ползва преференциални цени за доставка от които може да се възползва клиента. 

 • Къде се произвеждат облеклата?

  Всички облекла, публикувани в онлайн магазина на "ALETA PARIZI" са произведени в България.

 • За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на даден продукт?

  Потребителят връща стоката на ТЪРГОВЕЦА в 14-дневен срок от предявяване на претенцията и заплаща транспортните разходи за връщане на стоката по чл.55 ал.2 от ЗЗП. Крайният срок за връщане на стоката обратно на ТЪРГОВЕЦА е преди изтичането на 14-дневния срок.

 • Мога ли да анулирам вече направена поръчка?

  Можете да анулирате поръчка през формата за контакти или в свободен текст на следния мейл адрес: [email protected], или на телефон: +359 876 253 203

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки