За Нас

ANDREWS/Fashion Studio е семейна фирма, създадена през 1991година. Като търговска марка е запазена под № 45350 в патентното ведомство  на Р. България.
  Компанията произвежда висококачествена мъжка и дамска конфекция, като дамската линия се лансира под името ANDREWS/ Ladies.
    Тя се отличава с класическа елегантна шик визия. Костюмите са удобни, с прецизни кройки и строен силует. Във фирмените магазини, дамите ще намерят разнообразни модели сака, поли, панталони, рокли, блузи, палта, с готови предложения за комбинации. ANDREWS/ ladies е ангажирана с това, облеклата да отговарят на най-високите стандарти за качество.
    В преследване на елегантността, дизайнерският екип на фирмата следва модните тенденции, като създава сезонно разнообразие от луксозни облекла. ANDREWS/ ladiesпредлага на своите взискателни клиентки, по две основни колекции на година, допълнени с междинни серии- „last minute”, уловили най-горещите новости. За постигане на това високо ниво, фирмата работи с платове, с естествен състав и благородни смеси, от най-добрите производители от Италия, Франция, Германия и България.  
    Сериозният успех на ANDREWS/ ladies на пазара, е предпоставка за създаването на верига собствени фирмени магазини. Благодарение на креативните служители и гъвкавото ръководство, вече функционират 14 магазина за дамска конфекция: в София- ж-к Борово, кв. Гео Милев, ж-к Младост1, бул. Скобелев, ул. Граф Игнатиев, ул. Солунска; както и във Варна, Велико Търново, Стара Загора, Пловдив и Бургас.
        От началото на 2008 година новият творчески екип на ANDREWS/ladies от моделиер-конструктори, с главен дизайнер Боряна Цанева, работят усилено за налагането на нова модерна визия.  Стиловете и платовете се допълват взаимно. Великолепните оригинални теми при платовете, рефлектират върху очарователни лъскави ефекти и претенциозни текстилни структури. 

      Безкомпромисното отношение към качеството и желенията на клиентките, са приоритет на модната къща още от създаването и. През годините Andrews/ Fashion Studio успява да се наложи, като една от най-реномираните и стилни модни марки.

 
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки